Optimaalinen valaistus on kustannustehokas tapa lisätä työturvallisuutta, tehostaa työskentelyä ja parantaa viihtyvyyttä. Monet teolliset, tuotannolliset ja logistiset toimitilat asettavat valaistukselle ja sen ylläpidolle suuria haasteita. Ratkaisemme niitä vaativan valaistussuunnittelun asiantuntemuksella sekä nykyaikaisella LED-valaistusteknologialla.

  Haasteellisten tilojen valaistus

  Tuotekategoriat

  atex-led-valaisimet

  LED-ATEX-valaistus

  Valaistus on olennainen osa räjähdysherkässä ympäristössä toimivan tuotantolaitoksen turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Oikein mitoitettu valaistus on energiatehokas ja kestävä. Se auttaa laadun parantamisessa ja tehostaa työntekoa.

  Tarjoamme teollisuuden moninaisiin valaistustarpeisiin laadukkaita ja nykyaikaisia valaisimia. Erikoisosaamisemme on ATEX-valaisimet ja haastavien kohteiden valaistusratkaisut. Tuotevalikoimamme valaisimet soveltuvat esim. petrokemian-, kemikaali-, offshore-, laivanrakennus-, kemiallisen ja mekaanisen puunjalostusteollisuuden sekä energialaitosten tarpeisiin.

  teollisuuden led-valaisimet

  LED-valaisimet teollisuuteen

  Erikoisosaamisemme on haastavien teollisuuskohteiden ja -ympäristöjen valaistusratkaisut, kuten esim. kuumat, kylmät, korroosioalttiit ja korkeat tilat.

  Oikein mitoitettu valaistus parantaa tehokkaasti turvallisuutta ja työviihtyvyyttä tuotantolaitoksen eri alueilla. Se antaa paremmat puitteet laaduntarkkailuun ja säästää myös energia- ja huoltokustannuksia. Tarjoamme teollisuuden moninaisiin valaistustarpeisiin laadukkaita ja nykyaikaisia valaisimia!